nieuws
onze kazen
recepten
proeverijen
bestellen
Kaaslokaal
nieuws
onze kazen
recepten
proeverijen
bestellen
Sorteer:
|
Vooraf
Hoofd
Dessert
|
Koe
Geit
Schaap
|
Zwitserse kaaskoekjes Vacherin Fribourgeois
Zwitserse uiensoep
Franse Fondue met Eekhoorntjesbrood
Camembert op de barbecue (of in de oven )
Risotto met eekhoorntjesbrood
Rode kool-kruidnagelkaastaart
Pasta Pesto
Herfst Kaasfondue
Gekaramelliseerde uien-prei taart met Meule
Marokkaanse kaasfondue
Groene asperges met Feta en pistachenootjes
Tartiflette met Limburger
Gorgonzola dolce met bleekselderij
Fondue van Hollandse boerenkaas en Taleggio
Fondue à l’Epoisses
Kaassoep met Tete de Moine
Aligot
Plaattaart met Ricotta en fruit
Frittata met Scamorza en bloemkool
Sandwich Mozzarella & Avocado
Camembert uit de oven of van de barbecue
Gevulde Lumaconi met Spinazie en Ricotta
Fonduta met Fontina
Carpaccio van pompoen met Chaource
Omelettaartjes met Comté AOP en rode ui-chutney
Ovenschotel met paddenstoelen en Morbier
Salade met Bleu du Vercors
Terrine van Fourme d’Ambert en Elitemix
Ravioli van wonton met Crottin en citroen en zeebaars
Fondue van Gjetost
Tartiflette
Hartige taart van tortilla’s met Vacherin Fribourgeois
Pizza met Roquefort en Ardennerham
Gelderse Kaasfondue met Puikbier
Mont d’Or uit de oven
Spinazietaart met Ricotta en Parmigiano Reggiano
Courgettebloemen
Salade met verse geitenkaas en frambozen
Gekaramelliseerde uien-prei taart met Comté
Gougères
Risotto al funghi met Taleggio
Feta op de barbecue
Pesto alla Kaaslokaal
Bitterballen met bouquet des Moines de Val Dieu
Salade met Feuilette Chevre, aardbeien en blauwe bessen
Kaasfondue
Salade met roquefort en appel
risotto met pecorino en ricotta
Herve Exquis Pikant met gedroogde vruchten