Geen feestje compleet zonder een plank van het Kaaslokaal
 
Laat uw kaas vacuüm verpakken en verstuur het over de hele wereld
 
Hoe maak je een kaasplankje?
 
Bestel een gepersonaliseerde kaasplank

bestellen

Als u niet in de gelegenheid bent om in de winkel langs te komen, dan kunt u ook bij ons bestellen. Voor Apeldoorn en omstreken geldt: Als u vandaag bestelt, komen we uw bestelling morgen na onze sluitingstijd bezorgen! Bezorgdagen zijn: woensdag, vrijdag en zaterdag.

Voor buiten Apeldoorn (binnen Nederland) geldt:  Als uw bestelling vóór 14.00 uur bij ons is binnengekomen dan is deze de volgende dag (behalve zondag) bij u thuis. De betaling gaat per overschrijving. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 8,- per keer. Bij een bedrag boven de € 50,-, betalen wij de verzendkosten.

Ook versturen wij kaas over de hele wereld. Hiervoor rekenen we kosten van het verzenden.

U hoeft ons alleen aan te geven welke kaas en welk gewicht u wenst en wij verzorgen de rest.

De bestelling kunt u doen door hieronder de velden in te vullen of door ons te bellen.

Als u de bestelling doet door de velden in te vullen, wordt deze per e-mail bevestigd. U ontvangt tevens een e-mail zodra uw bestelling is verzonden, daarin staat ook een bestelnummer waarmee u de status van de verzending kunt controleren.

Verder kunt u ook een bestelling bij ons afhalen. Wanneer u gekozen heeft om uw bestelling af te halen, dan ontvangt u een e-mail als uw bestelling klaar ligt.

Ook kunt u natuurlijk een bestelling cadeau doen. Dan is het wel belangrijk dat u dit aangeeft, zodat we de kosten met de juiste persoon verrekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Wat wil u graag bestellen?