Ravioli van wonton met Crottin en citroen en zeebaars

Ingrediënten voor 4 personen:

20 wontonvelletjes

4  Crottin Chavignol in kleine stukjes gesneden

½ theelepel grof zeezout

½ theelepel chilivlokken

1 ei, losgeklopt

1 theelepel kardemompoeder

1 sjalotje, gesnipperd

20 g roomboter

300 ml slagroom

½ bosje dragon, fijngehakt

1 theelepel cognac

1 eetlepel roze peperbessen, gekneusd

Citroenrasp van 1 citroen

250 g kerstomaatjes, gehalveerd

1 eetlepel balsamico azijn

4 zeebaarsfilets met huid

3 eetlepels olijfolie

Eventueel citroen vervangen door limoen en dragon weglaten

 

Bereiding:

1. Maak de vulling door de Crottins, zeezout en chilivlokken met elkaar te mengen.

2. Smeer de wontonvelletjes in met het ei, schep een volle theelepel vulling op het velletje en vouw ze dicht. Laat de ravioli 2-3 minuten koken en daarna goed uitlekken.

3. Smelt de roomboter in een pannetje en fruit het sjalotje glazig. Voeg kardemompoeder en slagroom toe en laat 5 minuten koken. Voeg tot slot de dragon en cognac toe.

4. Bak de kerstomaatjes in een beetje olijfolie en blus af met de balsamico azijn. Bestrooi met grof zeezout.

5. Bak de zeebaarsfilets in de olijfolie op de huid 3 minuten krokant. Draai ze om en bak nog eens 3 minuten.

6. Verdeel de saus over 4 borden. Leg er de ravioli in, bestrooi met de roze peperbessen en citroenrasp en wat citroensap. Leg er de zeebaarsfilet op en strooi er zout en peper overheen. Garneer met de gebakken kerstomaatjes.