Cabriolait

CABRIOLAIT

Deze Belgische kaas wordt gemaakt van rauwe geitenmelk bij de biologische kaasmakerij; Het Hinkelspel.

De kaas wordt tijdens het rijpen gewassen met de Linens bacterie. De gewassen korst geeft de kaas een licht hazelnoot aroma en zorgt ervoor dat de kaas soepel van structuur blijft.

De melk is afkomstig van witte Sanengeiten gekruist met het Alpineras en komt dagvers van de boerderij  binnen voor onmiddellijke verwerking.

Cabriolait is in alles een Hinkelspelproduct dat voldoet aan de strengste eisen inzake gezondheid en milieu, Dit product bevat gegarandeerd geen bewaar- of kleurmiddelen en in het productieproces wordt elke verspilling van grondstof en energie vermeden.

Cabriolait is heerlijk in een salade met rucola, pijnboompitten en vinaigrette van olijfolie en balsamico-azijn. Wat ook een hele leuk combinatie is met deze kaas is het Lousberg bier, gebrouwen door het Hinkelspel.